KUDO PRÉMIUM KUTYATÁPOK

Hidegen sajtolt gyártástechnológia

  • A technológia segít megőrizni az összetevők természetes formáját és a bennük lévő értékes tápanyagokat.
  • A hidegen sajtolás maximum 75 °C-on történik.
  • A hőkezelés csupán pár másodpercig tart.

Tudjon meg többet a hidegen sajtolásról!

Magas hústartalom

  • A halas tápjaink 41%-a, a vörös húsos (marhás, bárányos) tápoknak pedig minimum 55%-a hús, belsőség és zsír.
  • A magas hústartalom mellé kedvence válogatott zöldségeket, gyümölcsöket, gyógynövényeket kap.
  • Nem tartalmaznak glutént.
  • Nem tartalmaznak burgonyát, szóját, tápiókát.

Természetes, friss, helyi alapanyagok

  • Tápjaink ízfokozó- és színezékmentesek.
  • Alacsony allergia- és glikémiás indexszel rendelkeznek.
  • A Duna-régió termelőinek kiváló minőségű alapanyagaival dolgozunk.
  • Mivel nincs hosszas alapanyag-szállítás, a tápok friss összetevőkből készülnek, és a környezetet is kevésbé terheljük.

KIVÁLÓ ALAPANYAGOK

egyedülálló minőség

MENNYISÉGI KEDVEZMÉNYEK

alacsonyabb árak

INGYENES SZÁLLÍTÁS

17970 ft feletti rendelésnél

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

a SimplePay rendszerében